El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Tesis doctorals

Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid

Espanya

Base de dades que conté informació de les tesis doctorals (tant publicades com inèdites) llegides a la Universitat Complutense de Madrid. No dóna accés al document en línia.

Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra

Internacional

Creada per la Universitat d'Alacant, ofereix l'accés en línia a tesis en llengües hispàniques defensades a qualsevol lloc del món. Inclou temàtiques relacionades amb el periodisme i la comunicació. Proporciona l'accés al text complet d'aquests documents en format PDF.

Catàleg de les Biblioteques de la UAB

Catalunya

Catàleg de les tesis doctorals disponibles a la Biblioteca de Ciències de la Comunicació i Hemeroteca General de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

CBUC: Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya

Catalunya

Per mitjà del cercador d'aquesta base de dades es poden trobar les tesis dipositades en les biblioteques universitàries catalanes. Disponible també en castellà i anglès.

Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB: Tesis doctorals i treballs de recerca

Catalunya

Aquest departament de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona ofereix un resum de les tesis doctorals de comunicació llegides en aquest departament i un panorama de les que s'han llegit a la resta de territoris de parla catalana entre els anys 1954 i 1996.